Utam a DXN Gyémántig

Szeretném, ha a történetem inspiráció lenne másoknak is arra, hogy merjék felvállalni a DXN-t, a DXN üzletüket akkor is, ha kisbalták potyognak az égből 🙂

Létrehoztam egy kategóriát, ez alá kerülnek majd azok a bejegyzések, amik ezzel a történettel, a DXN Gyémántig vezető utammal kapcsolatosak.

Neked csak ide kell kattintani, és máris olvashatod ezeket az írásokat.

Azt kívánom, hogy ezek az epizódok adjanak hitet, keltsenek bizalmat, ébresszenek kedvet !

Tartozz te is a DXN nagy családjához, azon belül a DXN Sikertrénerekhez !

Nem számít, hány éves vagy, honnan jöttél.

Csak az számít, megvan-e benned az égő vágy, a változtatásra való igény, hogy egy jobb életet élj, vagy hogy valamin változtass, hogy segíts magadon és másokon stb.

  • Legyél kész tanulni, fejlődni!
  • Légy nyitott a vezetői tapasztalatokra!
  • Tudd, hogy ugyanúgy, mintha más módon akarnál felépíteni valamit, itt is rá kell szánnod időt és valamennyi pénzt – nem más ez, mint az elköteleződés.

De hidd el, megéri!

Teljesen mindegy, hogy amikor csatlakozol, azt csak a termékek miatt teszed-e. Én is kávéfüggő voltam. Aztán lettem DXN kávéfüggő :), mert éreztem, nekem jó.

Amikor bátran kezdtem másoknak is beszélni arról (eleinte inkább csak blogoltam), hogy a DXN kávéi finomak, jó hatással vannak rám, ráadásul még fizet is a cég, amiért ezt fogyasztom, egyszer csak elkezdett épülni a csapatom.

Először elértem az első, a legfontosabb szintet, Star Agent lettem. Aztán ahogy nőtt a csapatom, és segítettem őket, közülük is elérte három tag az SA-t, így én Star Ruby lettem. Most pedig már itt kopogtat a DXN Gyémánt is…

Az eltelt idő alatt sok mindent kipróbáltam, sok emberrel találkoztam, így rengeteg tapasztalatot is gyűjtöttem. Mellette emberileg is fejlődtem. Ezt a tudást igyekszem átadni minden régi és új csapattagnak, maximális támogatást nyújtva abban, hogy elérjék ők is a céljaikat.

Helló, DXN Sikertrénerek Csapattag! 🙂

Ha te is olvasod ezt a pár sort, kérlek, hozzászólásban itt mondd el, milyen a közös munka velem. Hadd segítsünk másoknak is a döntésben.

Most még könnyebb elkezdeni az online munkát, mint valaha!

Ismerd meg a #nyolcpontnyolc rendszerünket, és

kezdd el építeni DXN-es karriered még ma!