Professzionális online eszközökkel a te sikereidért


Hogyan lehetsz Te is DXN Gyémánt? / péntek, augusztus 31st, 2018

Professzionális online eszközök segíthetik a Te munkádat is. Hihetetlen ütemben és mértékben fejlődik a technika, a technológia. Az elmúlt kb. 10 év hozta el az okostelefonok korszakát, ennek örömére az ún. reszponzív oldalak iránti igényt (amelyek minden digitális eszközre optimalizáltak, kellemesen olvashatók és gördülékenyen használhatók). Közben olyan új közösségi platformok nyertek teret, mint a Pinterest, majd egyre több alkalmazás az okostelefonokon is, gondoljunk csak az Instagramra. A Google után a legnagyobb keresővé a Youtube vált és a Facebookon is hódítanak a videók, az élő bejelentkezések.

A különböző eszközök, applikációk, közösségi oldalak lehetővé teszik, hogy sok emberhez eljusson a híred. Azonban az nem elég, ha csak hallanak rólad! Te is lehetsz DXN Gyémánt – sőt több is -, ha az online eszközök segítségével a látogatókat az oldaladra, a webáruházadba tereled.  Vagyis ha üzleti, DXN-es célokkal osztasz meg fotókat, készítesz videókat, vagy írsz blogot, posztot, azzal irányítsd a weboldaladra, webáruházadba az érdeklődőt!

Te is lehetsz DXN Gyémánt –

Professzionális Online Eszközök segítenek!

Kb 10 évvel ezelőtt Európában úgy indult a DXN, hogy az európai csapatnak elkészült, felépült a minden regisztrált tag számára elérhető ún. “barna oldal” és a háttértámogatásul szolgáló intranet. Kiváló segítség volt. A weboldal lehetővé tette, hogy felvegye velünk a kapcsolatot az érdeklődő, kérhette a hírleveleket, és akár azonnal be is vásárolhatott vagy regisztrálhatott is (itt írtam neked az akkori professzionális eszközökkel elért egyik sikeremről)…

Azóta sokat változott a technológia, és az internetet használók szokásai is.

Ezért ideje volt egy nagyobb “ráncfelvarrásnak”, az európai DXN-es hálózatépítők támogatására egy új, a kor követelményeinek megfelelő rendszer kiépítésének.

Mióta először hallottunk arról, hogy a korábbi, szeretett oldalaink megszűnése várható, hazai vezetőink közül többen alternatív megoldásokkal álltak elő – minden tudásukat beleadva, idejüket és energiájukat nem kímélve -, hogy a régi és az új hálózatépítők a szokott színvonalon professzionális online segítséget kapjanak. Több funkció a későbbiekben átterelődik – az európai vezetők tanácsait is figyelembe véve fejlődő – eworld-re, a DXN központi hivatalos oldalára.

Természetesen első számú vezetőnk, a korábbi “kávés oldalak” kitalálója, Kócsó László CA (DXN koronás követ) sem ült tétlenül az elmúlt időszakban. Kiváló vezetőhöz méltón célja az, hogy a csapata a lehető legjobb támogatást élvezze, professzionális online eszközök álljanak rendelkezésünkre.

Ennek első lépéseként minden DXN tagnak lehetősége nyílt kérni az információkat. Amennyiben DXN tag vagy, itt tudod kérni a legfrisebb híreket:  https://cafactory.com/

Az új rendszer, az új professzionális online eszköz,

a CA Factory hivatalos bemutatására szeptember elsején kerül sor.

Nagy várakozással tekintek a rendezvény elé.

  • Kócsó László már régen nem tartott előadást Magyarországon. Ha tart, akkor viszont mindig valami nagyon ütőset. Emlékszem a DSP bemutatatására, az Újraindító Napra…
  • Kócsó László világszerte ismert, elismert vezető, rendszeres előadó.
  • Ő az, aki kb. 10 éve is egy professzionális online támogató rendszert biztosított a csapatának,
  • és ezt teszi most is, amikor bemutatja a CA Factory-t.

Miért megyek el a CA Factory Openre?

Nézd meg ezt a videót, ahol többen elmondjuk, miért leszünk ott.

 

 

CA Factory professzionalis online tamogatas
CA Factory professzionális online eszközök

Ez lesz az első olyan nagy DXN rendezvény, amikor hivatalosan az első sorok egyikében kapok helyet, mint DXN Gyémánt. Istenem, el sem hiszem:)

A CA Factory Open Programja:
11:00 – 11:45
CA Factory koncepciója.
Kócsó László CA
12:00 – 12:45
Hogyan használd hatékonyan a 10 tény az MLM-ről kontakt könyvet.
Kócsó László CA
14:00 – 14:45
CA Factory webiroda bemutatása.
Kócsó László CA
15:00 – 15:45
DXN Marketing terv a csatlakozástól a CA szintig.
Bussy Sándor GD
16:00 – 16:45
CA Factory online eszközeinek bemutatása.
Kócsó László CA
17:00 – 17:45
Miért DXN?
Specht Vali és Józsi EDD, Czérna Tündi és Szabolcs CD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .