Dolgozz online

Láttál már olyan posztot, hogy otthonról végezhető munkát keres valaki?  Vagy te magad is írtál annak reményében, hogy lehetőséget kapsz?

Az ilyen posztokat többnyire hölgyek írják.

  • Nyugdíjasok, akik világ életükben pörögtek :), és még tevékenykednének.
  • Nyugdíjasok, akik jövedelmüket szeretnék kiegészíteni, mert sok a kiadás (lakhatás, gyógyszer, élelem).
  • Dolgozó nők, akik mellékkeresetre szeretnének szert tenni, mert amellett, hogy még ők is aktívak, felnőtt gyerekeiket is segítenék az egyetemi pályán, az életkezdésben, a gyereknevelésben.
  • Dolgozó családanyák, akik szeretnének többel hozzájárulni a konyhapénzhez, többet, jobbat szeretnének adni iskolásaiknak.
  • Dolgozó, egyedülálló anyukák, akik a kiszolgáltatottságot már nem bírják elviselni.
  • Kismamák, gyesen, gyeden lévő anyukák, akik szeretnének egy kis saját pénzt, vagy olyasmit elkezdeni, ami aztán vállalkozássá fejleszthető.
  • Előre látó egyetemisták, akik lehet, hogy már most is dolgoznak a tanulás mellett..
  • Stb..
  • A férfiak közt is akadnak szép számmal, akik  plusz bevételt szeretnének, de ők általában másképp, máshol keresgélnek. Kevés olyan férfi van, aki bízik az online rendszerekben – kivéve persze aki maga is járatos már ezen a téren – , de aki belevág, az annál sikeresebb lesz! Tudnék mesélni:)

Magadra ismertél?

Keresel valami lehetőséget, hogy

otthonról, online dolgozhass és pénzt kereshess?

 

Sok ajánlattal találkoztál?

Sok szélhámosságba belefutottál?

Nem vagy egyedül! Az online munkát keresők többsége “megégeti magát” egy-két fantasztikus, hihetetlen stb. ajánlattal, sokan súlyos pénzeket is veszítenek, mire megtanulják felismerni és elválasztani az ocsút a búzától, azaz “kialakul a szaglásuk”. Akkor végre már első pillanatban felismerik az átveréseket. Sok keserű tapasztalat árán. Azt nem tudom, én hogy csináltam, de sosem futottam bele átverésekbe, valahogy mindig megéreztem, ha valami csak a pénzlehúzásról szólt…Voltak, akiknek szóltam…Voltak, akik megfogadták, és voltak, akik nem…

Mint ahogy többen soha nem néznek bele, mi is a DXN, mitől más, milyen előnyökkel jár.  Nincs ezzel semmi baj. Én azoknak tudok segíteni, akik nyitottak, tájékozódnak, és önmaguk döntenek amellett, hogy megismerik a DXN-t, a termékeket, engem, a csapatot, azt, hogy hogyan dolgozunk online és offline.

Évek óta dolgozom a DXN cég termékeivel, rendszerével.

Ez az a háttér, ami lehetővé teszi számomra, hogy egyre nyugodtabb életet éljek, és hogy másoknak is segítsek ebben. Egészségesebbek vagyunk, és nem ment rá ingünk-gatyánk, sőt… 🙂 Ez az a háttér, ami lehetővé teszi, hogy Te is elérhesd a vágyott életet, DXN Gyémánt vagy még annál is több lehess!

Nemrég elkészült egy olyan támogató eszköz, ami abban segít, hogy az online munkát sokkal hatékonyabban végezhessem.

Ez teszi lehetővé, hogy amíg a többi teendőmet ellátom -család, gyerekek, egyetemi munka -, vagy pihenek, szórakozom – kedvtelések, hobbi, sport… -, addig Te és más érdeklődő megismerhesse a rendszert. Tájékoztat arról, hogy kik vagyunk, mivel foglalkozunk, és hogyan lehetsz sikeres te magad, a friss érdeklődő. Ellát téged levelekkel, videókkal, útmutatókkal, tréningen vehetsz részt. Mindezt a nap 24 órájában teszi “helyettem” az  ún. #nyolcpontnyolc rendszer, anélkül, hogy nekem bárhol is be kellene avatkozni.

Tetszene egy ilyen automata rendszer? Amit csak dolgoztatnod kell, mert azért magától ez sem működik? De ha egyszer elindítottad, biztos lehetsz az eredményekben? Szívesen kipróbálnád, vajon neked működik-e? Tedd meg! 30 napig ingyenesen tesztelheted!

Természetesen nem marad ki a felek közti kapcsolattartás sem, ha arra van igény. Az érdeklődőknek minden támogatást megadunk, megadok, amire szükségük van, csak jelezniük kell.

Persze, felmerülhet benned a kérdés, hogy miért higgy nekem. Meg hogy működik-e egyáltalán ez az egész.

Már vannak tapasztalataim a rendszer működésével kapcsolatban és csapattársaim közül is többen kipróbálták, sikeresen használják.

Én most ezt az oldalt azért készítem, hogy amíg elmegyek ma (vasárnap) egy számomra nagyon fontos, egész napos elfoglaltságot jelentő rendezvényre, addig is információt nyújthassak Neked és másoknak. Biztos vagyok benne, hogy estére sok megkeresés vár majd, és lesznek újabb feliratkozóim, esetleg azonnali csatlakozóim is. A kérdés az, hogy Te köztük leszel-e, kipróbálod-e. Mert a rendszer működik!

Ok, tudom, többet szeretnél tudni. Örülök! Azért készítettem el és láthatod az oldal alján a videót. Mindenképp nézd meg! Sok kérdésedre választ kapsz!

Egy zárt webkonferencia felvételének azt a részletét láthatod ebben a videóban, amelyben egy miniinterjú keretében én válaszolok a rendszerrel kapcsolatban feltett kérdésekre, és mondom el a működésével szerzett tapasztalataimat.

Nézd meg a videót, hallgas meg, és aztán bátran lépj tovább!

Próbáld ki te is a rendszert, 30 napig ingyenesen és kötelezettségektől mentesen!

További információkért és a 30 napos próba lehetőségéhez itt lépj tovább >>>