Új támogató rendszer


Uncategorized / kedd, augusztus 22nd, 2017

Nemrég elkészült egy olyan , ami abban segít, hogy az online munkát sokkal hatékonyabban végezhessem.

Ez teszi lehetővé, hogy amíg a többi teendőmet ellátom -család, gyerekek, egyetemi munka -, vagy pihenek, szórakozom – kedvtelések, hobbi, sport… -, addig Te és más érdeklődő megismerhesse a rendszert. Tájékoztat arról, hogy kik vagyunk, mivel foglalkozunk, és hogyan lehetsz sikeres te magad, a friss érdeklődő. Ellát téged levelekkel, videókkal, útmutatókkal, tréningen vehetsz részt. Mindezt a nap 24 órájában teszi “helyettem” az  ún. #nyolcpontnyolc rendszer, anélkül, hogy nekem bárhol is be kellene avatkozni.

Tetszene egy ilyen automata rendszer? Amit csak dolgoztatnod kell, mert azért magától ez sem működik? De ha egyszer elindítottad, biztos lehetsz az eredményekben? Szívesen kipróbálnád, vajon neked működik-e?

Természetesen nem marad ki a felek közti kapcsolattartás sem, ha arra van igény. Az érdeklődőknek minden támogatást megadunk, megadok, amire szükségük van, csak jelezniük kell.

Persze, felmerülhet benned a kérdés, hogy miért higgy nekem. Meg hogy működik-e egyáltalán ez az egész.

Már vannak tapasztalataim a rendszer működésével kapcsolatban és csapattársaim közül is többen kipróbálták, sikeresen használják.

Én most ezt az oldalt azért készítem, hogy amíg elmegyek ma (vasárnap) egy számomra nagyon fontos, egész napos elfoglaltságot jelentő rendezvényre, addig is információt nyújthassak Neked és másoknak. Biztos vagyok benne, hogy estére sok megkeresés vár majd, és lesznek újabb feliratkozóim, esetleg azonnali csatlakozóim is. A kérdés az, hogy Te köztük leszel-e, kipróbálod-e. Mert a rendszer működik!

Ok, tudom, többet szeretnél tudni. Örülök! Azért készítettem el és láthatod az oldal alján a videót. Mindenképp nézd meg! Sok kérdésedre választ kapsz!

Egy zárt webkonferencia felvételének azt a részletét láthatod ebben a videóban, amelyben egy miniinterjú keretében én válaszolok a rendszerrel kapcsolatban feltett kérdésekre, és mondom el a működésével szerzett tapasztalataimat.

Nézd meg a videót, hallgas meg, és aztán bátran lépj tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .