Születésnapok


születésnap / péntek, június 9th, 2017

Az elmúlt hét a különböző, de nagyon fontos születésnapokról szólt.

születésnapokMindannyiunk életében kiemelt jelentőségük van a születésnapoknak.

Legyen akár a sajátunk, vagy közeli hozzátartozóé, jó ismerősé, emlékezetessé igyekszünk tenni a napot. De akkor is fellelkesülünk, ha egy számunkra fontos szervezet, intézmény ünnepli a születésnapját.

Nézzük sorjában, milyen születésnapok ihlették ezt az írást!

Többször eszembe jutott a saját előző születésnapom,

mert többeknek meséltem róla, hogy miként szerveztem meg, hogyan zajlott, ki készített tortát stb. Megszerveztem magamnak, mert úgy gondoltam, most még akarok szülinapot tartani, de lehet, hogy jövőre már nem. Így a 45. születésnapom csodásan sikerült.

A tortakészítés a kisebbik lányom 12. születésnapja alkalmából vált újra aktuálissá.

Ezért kértem meg – egyébként szintén DXN-es – ismerősömet, hogy Fanni születésnapjára készítse el a kívánságtortát. Meg kell hagyni, isteni finomra sikerült, és maximálisan megfelelt kivitelezésében is a kis hölgy ízlésének. Naná, unikornisos születésnapi tortát kapott :).

Aztán ne felejtkezzünk meg a DXN 25. születésnapjáról sem!

Ez egy olyan esemény, ahol a csapattársaimmal együtt én is ott akarok lenni. Malajziában, tavaszra, jutalomból, az elvégzett munka elismeréseként, majdnem egy hét. Velem tartasz? Segítek elérni a célodat!

Végül pedig egy olyan születésnapról kell szót ejtenem, ami szintén megmozgatta a fantáziámat.

Idén lép felnőtt korba:) a Harmonet. Ezúton is szeretettel gratulálok a 18 éves portál megálmodójának, életre hívójának, és a stáb minden tagjának. A tulajdonos főszerkesztő, Gáspár Katalin ebből az alkalomból nyereményjátékot szervezett, amiben alkalmam nyílt nyereményfelajánlással részt venni. Remélem, hogy a játék minden szempontból sikeres lesz, a nyertesek meg lesznek elégedve nyereményeikkel. Leginkább pedig kíváncsian várom, kinek adhatom majd át a  Harmonet 18. születésnapja alkalmából rendezett játék végén az általam felajánlott ajándékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .