Kizárólag online munka


Hogyan lehetsz Te is DXN Gyémánt? / hétfő, augusztus 21st, 2017

Lehet-e kizárólag az interneten dolgozni és eredményeket elérni?

Bár a kezdetektől használtam a weboldalakat és blogot is írtam, ezzel egy időben szívesen beszélgettem a jelöltekkel, kávézgattam az ismerősökkel. Vagyis én nem kizárólag online dolgoztam.

Az online jelenlét előnye, hogy többen csatlakoztak a csapatomhoz a blogomban vagy a weboldalamon írtak alapján. Egyikük pl. azóta is (több éve) stabil törzsvásárlóm, másikuk meg a mosonmagyaróvári csapatom vezetője.

Természetesen választhatod azt az utat, hogy csak online dolgozol, ennek semmi akadálya. Ha a csapatod igényli a személyes találkozást a csapattársakkal, a vezetőkkel, van rá lehetőség a rendezvényeken.

A fenti kérdés második felére válaszolva azt mondhatom, hogy szisztematikus, tervezett és kitartó munkával lehetsz sikeres akkor is, ha csak online dolgozol.

Erre a legkiválóbb példa az én szponzorom, aki kizárólag online építette fel az egész világra kiterjedő üzletét, amely teljesítménnyel kivívta mindenki elismerését. Természetesen ennek megfelelően ma már szabad ember, áloméletet él a családjával, mégsem hagyott fel a mentorálással (szerencsére). Fantasztikus ember, nagyon tisztelem őt a céltudatosságáért, kitartásáért és azért, hogy ezzel együtt ember tudott maradni, a párjával együtt.

Összefoglalóan a kérdésre a válasz: 

igen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .